Nyugdíjas farsang

A Kéknefelejcs Nyugdíjas Klub idén is vidám farsangi mulatságot szervezett, mely 2018. február 12-én valósult meg a mezőszemerei Faluházban. A résztvevőket élőzene, igényes és mulatságos műsorok, valamint tombola várta.
A Nyugdíjas Klub eddigi vezetőjének, Papp Zoltánnénak leköszönő szavait hallhatta a közönség a rendezvény elején. A klub 1994-ben alakult, mely jelenleg 36 főt számlál. Irénke néni 2004 óta végezte gondos és precíz vezetői munkáját, melyet most Bukta Mária Polgármester Asszony köszönő szavai, valamint Kiss Lászlóné megható verse hálált meg. A virágcsokrok átadását követően a Polgármester Asszony köszöntötte a klub vezetői tisztségének új betöltőjét, Molnár Irént.
A mulatság a Kéknefelejcs Hagyományőrző Egyesület fergeteges műsorával folytatódott, ahol remek hangulatot teremtve több generáció együtt járta el a kalóztáncot, majd pedig – fokozva a vidám hangulatot – a klub tagjainak előadásában két rendkívül szellemes kabaréműsort is hallhatott a nagyközönség, melyek után Kormos Melinda Gyere te nímand című dala szórakoztatta az egybegyűlteket. A műsorokat vacsora zárta, ezt követően pedig tánctérré alakult a nagyterem, ahol élőzene szólt a táncoslábúak legnagyobb örömére. A vidám együttlét a számos felajánlásnak köszönhetően tombolával ért véget.