Szennyvíz Tájékoztató

Tájékoztatás!

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a „Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 12.” elnevezésű KEHOP-2.2.2-15-2016-00122 azonosítószámú projekt vonatkozásában a kivitelező a munka megkezdése előtt 2 nappal értesíti a lakosokat, hogy mikor és milyen feltételekkel alakítja ki a telekre való beállást az adott utcába.

Szerződés ismertetőt, szerződést, üzletszabályzatot csak a projekt befejezése után fog az ÉRV Zrt. kötni a lakosokkal. Rákötni a hálózatra csak a teljes kivitelezés után lehet. Előbb szigorúan TILOS!

A bekötéssel járó földmunka és annak helyreállítása a kivitelezőt terheli (útátvágás, fúrás, árokásás, azok visszatöltése, aszfaltozás).

A beállástól a saját telken való csőhálózat kiépítése a lakost terheli, annak szakszerű kivitelezéséről a lakosnak kell gondoskodni. Rákötés előtt műszaki ellenőrzés fog megvalósulni, ha minden szabályos, csak akkor lehet rákötni a hálózatra.

Ha valakinek kérdése van a csatorna kivitelezéssel kapcsolatban, az keresse bizalommal Jakab Gábor Polgármestert +36 20/489-9080 vagy Gazsi László Alpolgármestert +36 20/283-6363 személyesen vagy telefonon.

 

Mezőszemere 2021. 05. 19.

 

Jakab Gábor

Polgármester